За Нас

како да ослабитеПочитувани посетители, ви благодариме што ја посетивте страната диети.мк. Диети.мк е блог каде што можете да најдете текстови, артикли и интересни информации кои би биле корисни за сите лица кои имаат зголемена телесна тежина. Тука се трудиме да поместиме текстови кои се полезни, но и едукативни и интересни.

Се надеваме дека вашата посета на нашиот блог за диети, рецепти и други содржини ќе ви биде корисна и дека повторно ќе не посетите.

Овој блог е аматерски и ние објавуваме текстови и содржини за кои мислиме дека се интересни за вас, но биле интересни и корисни и за нас. Во никој случај информациите тука не треба да бидат замена за совет и информација кај вашиот доктор и/или нутриционист.

Бидеќи секоја личност е различна, ние не гарантираме дека примената на нашите совети за слабеење кај секого ќе предизвикаат исти резултати. Би сакале повторно да ви нагласиме дека пред да одлучите да примените некои од советите кои се објавени на нашиот блог за диети, прво да се консултирате со вашиот личен лекар или нутриционист.

Доколку некои од информациите тука се погрешно протолкувани или применети без контрола и надзор од стручно лице – доктор или нутриционист, ние не превземаме никаква одговорност.

со почит

Тимот на диети.мк

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *